flyljubljana DOMOV

SLO  |  ENG

10% popust na lepotno razvajanje v studiu Prokozmetika

Prokozmetika, Art of beauty studio vsem članom flyljubljana ponuja 10% popust na vse frizerske in kozmetične storitve. Popust se obračuna na blagajni in se ne sešteva z ostalimi popusti, ugodnostmi ali akcijami.

Naj vas očara barvna simfonija bele in zlate. Prijetno vas bodo razvajali v frizerskem in lepotnem studiu. Obisk lahko opravite preden se odpravite na pot z letalom ali ob vrnitvi domov, saj se studio nahaja le pet minut vožnje od letališča, v Poslovni coni B v Šenčurju. Kako priročno!

FRIZERSKI STUDIO, ART OF STYLE & IMPRESSION

Mesto v studiu, kjer se lahko prepustite ekipi kreativnih mladih frizerjev, ki vam bodo svetovali o striženju, barvanju in oblikovanju pričeske, upoštevali vaše želje ter poskrbeli za rezultat zdravih, negovanih in lepih las.

STUDIO LEPOTE, ART OF HARMONY & NAIL DESIGN

Ko preprosto zaupate v svojo lepoto. Privlačen izgled je del našega celostnega dobrega počutja. Negovane roke, urejeni nohti so vaše ogledalo in poskrbijo za vaš prvi vtis, tako vam nudimo manikuro, permanentno lakiranje in za bolj drzne gel/akril nohte z izjemnim nail designom. Negovan obraz, urejene obrvi in decenten make up poskrbijo za harmonijo opazne lepote na obrazu, ki je neizpodbitno vaš največji atribut. Nudimo vam depilacije z najnovejšim sistemom voskanja lycon, ki zagotavlja manj bolečine, a dolgotrajne rezultate.

STUDIO LEPOTE, ART OF FEELING GOOD

Izboljšajte telesno pripravljenost v kombinaciji z vibracijskimi vadbami in strojno limfno drenažo ter vrhunskimi izdelki za nego telesa. 

 

Ugodnost lahko koristite le ob predložitvi kartice programa flyljubljana.

Več o ponudniku:
Prokozmetika d.o.o.
Poslovna cona B 20, 4208 Šenčur
T        +386 4 279 22 90  >
M       +386 51 313 011  
E        studio@prokozmetika.si
W       www.prokozmetika.si
Online naročanje:    studio.prokozmetika.si
FB      Prokozmetika, Art of beauty Studio